Kippetjes!

Wat is ie lekker, Smokie’s koud gerookte kipfilet!

Koud gerookte kipfilet, de naam is wat misleidend want de filet is vanzelfsprekend warm gegaard.
De filet heeft ca 5 uur op een lage temperatuur in de natte pekel gelegen tot de gewenste temperatuur bereikt was en de kipfilet voedselveilig was, hierna de filets een paar uur laten drogen en ca 8 uur koud gerookt (8 graden) op kersen- en appelhout.
Resultaat is een super sappige, koud gerookte kipfilet die fantastisch zal smaken op je sandwich, broodje, in de salade of bv op je borrelplank.

Ingrediënten: ca 150 gram kipfilet, tijm, rozemarijn, laurier, knoflook, zout, bruine basterdsuiker.

https://www.smokiebear.nl/product/kip-en-vlees/

Geef voor vanavond, zondag 24/01, 18:00 uur je zalm bestelling door via de website, onder alle bestellingen verloot ik 1 gerookte kipfilet! En! Bij elke aankoop zit een klein presentje 😊