Smokie gaat landelijk!

Hi Smokie lovers!

Ik wil zo graag iedereen bereiken, allemaal aan de producten van Smokie Bear, waar je ook woont in Nederland. Ik heb daar nu een oplossing voor gevonden. (oké, de Waddeneilanden is wel een dingetje, sorry)

Smokie gaat verzenden maar dat gaat natuurlijk niet zomaar, kan bijvoorbeeld mijn heerlijke visjes niet zomaar in een enveloppe frommelen en in de brievenbus stoppen, dat zou niet goed komen.
Nee, daar heb ik stevig over na moeten denken en uiteindelijk heb ik een betrouwbare partner gevonden die de verzending gaat verzorgen voor Smokie Bear, vanavondbezorgd.nl gaat de verzending verzorgen.
Ik maak nu ook al gebruik van hun diensten voor mijn eigen bestellingen en weet hoe betrouwbaar ze zijn
‘S morgens breng ik jouw pakket in een stevige koelbox met koelelementen naar het pakketpunt en ‘s avonds heb jij je bestelling al in huis! Zo snel gaat dat!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je dropt alle producten die je wil bestellen in je winkelmandje en kiest voor de juiste verzending.
Ik neem hierna contact met je op en spreek een lever dag af met je zodat je zeker thuis bent ‘s avonds de dag van levering.
Je betaald je bestelling (binnenkort ook met i-deal) en ik maak op de afgesproken dag je verzending klaar, je wordt vervolgens perfect op de hoogte gehouden door het fantastische team van vanavondbezorgd.nl

De verpakking hoeft niet retour, lever je echter je onbeschadigde verpakking weer in bij me, dan krijg je van mij 4 euro korting op je volgende bestelling.
Dat mag als je een keer in de buurt bent bijvoorbeeld.

In de regio en voor Leende is verzending ongewijzigd en afhalen kan natuurlijk ook gewoon.

Ook cadeaubonnen worden verzonden, heb je alleen een cadeaubon dan betaal je slechts de kosten voor postnl, die zijn op dit moment € 0,96.

Allemaal aan de smokie!

Gr.

Smokie Bear, Remco


ps: Ben jij ook zo benieuwd wie die Smokie nu eigenlijk is? Binnenkort organiseer ik een online feestje waarin ik me voor zal stellen. Hou de website en Facebook in de gaten