Smokie Bear foodtruck

Het nieuwe genieten doe je met Smokie Bear, geen vette hap maar een hele dikke gezonde, vers gebakken bagel en helemaal custom naar jouw wensen belegd met mijn mooie producten.

Smokie's keuzestress kaart
Smokie’s keuzestress kaart
(klik om te vergroten)

Maar je kunt Smokie ook boeken voor een demonstratie zalm roken als aanvulling op je eigen programma!
Op locatie ga ik Salmon Candy roken, Salmon Candy is een fantastisch lekkere zoete, warm gerookte zalmstrip, afgemaakt met agavesiroop.

Ik ga op hout salmon candy bereiden en uitleg geven, ik neem je mee in mijn rokerige wereld en ondertussen bereid ik Salmon Candy, al uw gasten ontvangen een portie Salmon Candy van ca 90 gram.

De geuren van het vuur, de warm gerookte zalm, de stroop die op het vuur druppelt en mijn levendige, vrolijke uitleg en stralende persoonlijkheid maken deze demonstratie compleet!

U kunt het pakket aanvullen met bv onbeperkt koffie en/of frisdrank.

Heb je een vergadering, meeting, bedrijfsborrel of iets ingetogener zoals bijvoorbeeld een koffietafel, dan ben ik ook in te huren voor de koffie, thee en/of frisdrank voorziening.

Zijn bagels net iets to much? Geen probleem, in overleg is (bijna) alles mogelijk. Ook “uit het zicht” met bedienend personeel ben ik inzetbaar. Smokie Bear heeft Red Beans koffie en thee aan boord, Red Beans koffie is een eerste klas koffie die biologisch en fair-trade is. Goed voor mens en milieu!

Er is zoveel mogelijk, zoals een verzorgde barbecue. Er is zoveel te vertellen, neem voor een geheel vrijblijvend gesprek en offerte contact met me op, in een gezellig gesprek komt mijn passie en liefde voor mijn producten het beste naar voren.

Ik hoop je snel te mogen spreken!